Шопинг в Одрин и Лозенград от Варна

Маршрут: Варна – Одрин – Лозенград – Варна

Продължителност: 2 дни / 1 нощувка

Дати на отпътуване: 12.09.2020 г.,    10.10.2020 г.

Цена от: 120лв.
 

1 ден  

Отпътуване за Одрин в 06.30 от „Антим I“ кратка почивка в Бургас. Преминаване границата при Малко Търново. Пристигане около 13,30 часа. Обиколка на града и запознаване с българските места в него. Разглеждане на най-красивите места в Одрин. Свободно време. Нощувка.

2 ден 

Закуска. Посещение на българските църкви „Св. Георги” и „Св.Св. Константин и Елена”. Разглеждане на най-голямана джамия на Балканите – „Селимие” и Музея на Здравето – бивш султански дворец. Време за покупки в хипермаркета „Мигрос” с голям избор на промишлени и хранителни стоки, прерарати и стоки за бита, посещение на новия МОЛ Ераста. Спирка в Лозенград за сладки лакомства. Пристигане около 22 часа.

Какво ще си купим? – Препарати – прахове и омекотители, шампоани, балсами, най-добрите продукти за коса, кожа и нокти, козметика за бебета и всички видове санитарни принадлежности;

Хранителни продукти – макаронени изделия, маслини, сирене, варива, кори за баница; Плодове и Зеленчуци, Турски сладкиши и ядки- локум, баклава, пишмание, халва;

Дрехи и обувки – LC Waikiki, Koton, Seven Hill, Deichman, Kemal Tanca, Pierre Cardin, Mavi, United Colors of Benetton, Adidas, Colin’s, Hot Point, U.S. Polo Assn., Loft и още много др.

Не забравайте да опитате топъл хляб или гевреци, обядвайте с традиционни турски кюфтенца с богата гарнитура, а следобед – турско кафе на пясък с парче баклава.

Кога да отидем на пазар? – Събота е епичното одринско пазаруване с шок цени и големи намаления. Най-големите пазари и складове са отворени и ни очакват!

Ще ни разберат ли? – Всички търговци говорят свбодно български, а някои от тях руски. Ако не – използвайте знаци.

Как да си купим? – На пазара както и в шопинг моловете можете да пазарувате в турски лири, лева, евро и долари. Можете да обмените валута на Българо-Турската граница без разлика в курса за деня.

Цената включва:
Транспорт с комфортен автобус с всички пътни такси

Нощувка със закуска в хотел 3* в центъра на града

Панорамна обиколка на Одрин и посещение на търговските зони в центъра на Одрин;

Водач от агенцията по време на пътуването;

Цената не включва:

Таските за посещаваните обекти

Мед.застр. – 6 лв , за лица над 70 г. – 8 лв , лица над 80 г. не се засраховат                   

Pin It on Pinterest