"Енджой Травел" ООД

Информация във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19

Уважаеми клиенти, бихме желали да Ви информираме относно взетите мерки от страна на "Транс Бус" ООД за опазване здравето на всички пътници и служители на борда.
Целият управленски екип и водачи са запознати с изготвения план за действие по време на епидемологичната обстановка, като този план подлежи на актуализация съобразно препоръките на Министерството на здравеопазването на Република България или страната на посещение. Водачите на "Транс Бус" ООД са запознати със създалата се ситуация и са обучени да дезинфекцират превозните средства с дезинфектанти, чиито съставки съответстват с препоръките на РЗИ. На дезинфекция подлежат всички повърхности, седалки, пердета, калъфки, облегалки, под, прозорци и др. преди и след всяко пътуване или при промяна на списъка с участниците в организираното пътуване.

Носенето на предпазна маска или шлем е задължително при групови пътувания. Препоръчваме ви да използвате маски за многократна употреба и ако пътуването е повече от 5 часа да разполагате с резервна. Качването/слизането от автобусите се извършва по определен ред само от едната врата и при строго спазване на дистанция. Когато е възможно и има свободни седалки ще се осигури дистанция между хората от различни домакинства. При настаняване на хора от едно домакинство не се налага такова изискване.

По време на почивка избягвайте струпване и контакт с чужди хора. По възможност докосвайте по-малко повърхности.

При индивидуални трансфери или самоорганизирани лица можете предварително да уточните желания брой хора за настаняване на един ред.

Преди всяко отпътуване от гаража се извършва проверка на хигиената в превозните средства. За опазване здравето на шофьорите Ви молим да избягвате пряк контакт с тях като спазвате дистанция и не напускате местата си по време на движение. Пътници във видимо лошо здравословно състояние или проява на симптоми няма да бъдат допускани. При поява на каквито и да било симптоми, влошаване или ако забележите болестно състояние на друг пътник по време на пътуване, незабавно се обърнете към превозващия персонал/ служител/ екскурзовод или водач.

Във всички превозни средства е предоставен антибактериален гел / антибактериални кърпички за дезинфекция за ползване от пътниците, след посещение на общодостъпни обекти по програмите. Всички филтри на климатиците на превозните средства са подновени съобразно препоръките за по-ефективно и бързо отвеждане на въздуха от купето и подмяната му с нов. При всяка възможност превозните средства се проветряват.

Приоритет са заявките и комуникацията по електронен път както и разплащанията чрез банков превод.

"Транс Бус" и "Енджой Травел" съвместно се грижат за вашия комфорт и безопасност по време на пътуване!

Международен лиценз № 10026.

Трансфери от и до летище София/Варна/Бургас.

„Транс Бус Варна“ООД  е тук за Вас, 

за да задоволи Вашите нужди със следните услуги:

„Енджой Травел“ ООД дългогодишно сътрудничи с „Транс Бус Варна“ ООД – доверен партньор с основни дейности като туристически транспорт и  пътнически превози с лицензирани микробуси и автобуси от 5 до 55 места. Екскурзии в страната и чужбина с обслужване, индивидуални и групови пътувания, трансфери и туристически услуги на високо европейско ниво. Желаете ли да изпитате едно незабравимо лятно преживяване, изпълнено с горещи емоции и жарко слънце?  Какво ще кажат любителите на снежните приказки за перфектна зимна ваканция, задоволяваща вкуса и изискванията дори и на най-претенциозните почитатели на планинските усещания?  „Транс Бус Варна“ ООД може да задоволи и Вашето изтънчено любопитство, като Ви направи част от тяхното пътуване с професионален гид до различни културно-исторически забележителности в България и чужбина. Фирма  „Транс Бус Варна“ ООД е еталон за качество, професионализъм и лоялност, а услугите, които предлагат са модел за коректност и качество на изпълнение.

  • Превоз на пътници
  • Автобусни превози от 8 до 55 места
  • Летни и зимни екскурзии в страната и чужбина
  • Посещения на културни и исторически забележителности
  • Здравен и балнеоложки туризъм
  • Индивидуални и групови пътувания
  • Трансфери от и до летище София/Варна/Бургас/Букурещ
  • Луксозни VIP Трансфери

Pin It on Pinterest