Севлиево, Габрово и Дряново

Маршрут: Варна – Севлиево – Габрово – Дряново – Варна

Продължителност: 2 дни / 1 нощувка

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване: 18.03.2023 г.,    20.05.2023 г.,    22.07.2023 г.

Цена: 100 лв.

Ходили ли сте във Севлиево? Какво знаете за този град разположен само на 350км от Варна? Освен известния габровски анекдот за музиката му и Завода за санитарна керамика, чиято продукция ползуваме всички – нищо. Да си признаем – и ние никога не сме ходили в този град.

Тогава хайде да го открием заедно! Предлагаме Ви една приятна разходка през почивните дни!

1 ден Тръгваме както винаги от Антим І и пътуваме до Севлиево. Приятен, чист красив площад ни очаква.  Впечатляващ  паметник – Статуя на Свободата с интересна история, старинна църква от 1834г., моста над Росица построен  от Колю Фичето – това е Севлиево. И разбира се съвременните заводи край града даващи работа на жителите му.  От тук – към Дряново. Нощувка

2 ден Закуска.Габрово – открит е нов интерактивен музей на индустрията – много интересен , уникален, единствен на Балканите.  Разходка до Дряновския манастир, пещерата Бачо Киро и после в Дряново Музеят на Никола Фичев е много интересен… .

Разходихте ли се? Заповядайте пак!

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 1 нощувка със закуска в Дряново/Габрово/;
  • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • Посещение на обектите посочени в програмата;
  • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.

Офертата не включва:

  • Медицинска застраховка за лица над 65 г.- 2 лв. на ден;
  • Входни такси за посещаваните обекти;
  • Разходи от личен характер;

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.

Забележки:

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

„Енджой Травел“ ООД е туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-7960/11.01.2019г. от Министерстовото на Туризма и има сключена валидна застраховка Отговорност на Туроператора със ЗД „Евро Инс“ АД, гр.София, бул.“Христофор Колумб“ № 43А.

Pin It on Pinterest