Предколеден пазар в Черкезкьой

Маршрут: Варна – Бургас – Малко Търново – Черкезкьой – Варна

Дати: 18.12.2022

Транспорт: Автобус

Цена: 60лв.

1 ден

Отпътуване от Катедралата гр.Варна в 00.00ч. и около 02:30ч от бензиностанция ОМV Мираж Бургас.

Първа спирка неделния пазар в Черкезкьой/ свободно време 2 часа/. Плодове, зеленчуци, туршии, варива, ядки, риба, дрехи,чорапи,бельо,чаршафи и др. Невероятен пазар с ниски цени!

Възможност за покупки в центъра на Черкезкьой/ свободно време 2 часа/. На централната улица „Ататюрк“, с дължина около километър, ще откриете познатите ви магазини на „LcWaikiki“, „DeFacto“, „Koton“, U.S. POLO“, „FLO“, „GRATIS”, “KAYA CIFTLIG”, “HALKTAN” и още много магазини с местни стоки.

Посещение на “KIPA”/свободно време  1ч.30 мин/. Известната марка хранителни магазини ще Ви предложи голямо разнообразие от перилни и почистващи препарати, козметика, домашни потреби и много други на изгодни цени.

Отправяме се към България около 13 часа.

Пристигане в Бургас ОМВ Мираж около 19 часа, във Варна пред Катедралата – около 21 часа.

Цената включва:

  • Транспорт с автобус
  • Водач от агенцията
  • Групова мед. застраховка за лица до 69г.
  • гранични такси и паркинг.

Цената не включва:

  • Групова мед. застраховка за лица над 69 год. – доплащане 2 лв;
  • Лица над 80 год. не се застраховат.
  • Лични разходи

Забележки:

Сумата се заплаща в брой в офиса на фирмата, с пощенски запис или по банкова сметка. Потребителят заплаща аванс в размер на 30 % от общата сума. Потребителят се задължава да заплати остатъка от сумата не по-късно от 15 дни преди началото на пътуването.

Пътува се със задграничен паспорт или лична карта. Няма визов режим. За деца под 18 години, пътуващи с един родител, задължително се изисква нотариално заверена декларация от другия родител (оригинал и 2 копия), както и копие от акта за раждане.

Минимален брой за осъществяване на екскурзията 35 човека. Срок за уведомяване за недостигнат минимум 3 дни преди датата на отпътуване. Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата. Заемането на местата в автобуса е по реда на записване.

Pin It on Pinterest