Велинград – Сърница – Доспат

Маршрут: Варна – Велинград – Сърница – Доспат – Варна

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати на отпътуване: 14.04.2023 г.

Цена: 165 лв.

1ден Тръгване от Антим 1. Пътуване с почивки до  Пазарджик. Спирка за почивка и хапване в старинната част на града – тук има какво и да се види – часовника , старите къщи. Отпътуване за Сърница .Нощувка.

2 ден Закуска. Тук в сърцето на Родопа планина всичко е истинско – започваме от чудесната закуска с натурални продукти, въздухът на ситен с истински аромати, тишината.. Пословично е гостоприемството на тукашните домакини С напевния си говор те ни предлагат разходка с корабче по язовира / при хубво време и допълнително заплащане /, водят ни до млечния магазин в Сърница с истински млечни продукти.Наблизо е Доспат с красивия си изглед към язовира и интересните си магазини .Комплекса ни предлага сауна и парна баня. Вечерта – по желание вечеря с прясна пъстърва току що уловена . Нощувка.

3 ден Закуска Пътуване до Велинград – СПА столицата на Балканите. Ако скоро не сте били тук – няма да познаете града – новите хотели и заведения захранене са го изменили изцяло! Непроменен е шареният пазар с живописни лелки които продават какво ли не – от боровинки до вълна, от късни домати до весели шарени вълнени терлици! Почти непроменено е и езерото Клептуза – тихо, спокойно заспало вече зимен сън. Пристигане – около 19 часа.

Тази екскурзия е за влюбените в Родопа планина  и за тези които не я познават добре – елате , ще се влюбите в нея!

Офертата включва:

 • Транспорт с комфортен туристически автобус;
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
 • 2 нощувки със закуски в Сърница-хотел 3*;
 • Посещение на Велинград;
 • Посещение на Сърница;
 • Посещение на Доспат;
 • Посещение на Пазарджик;
 • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.

Офертата не включва:

 • Входни такси за обекти;
 • Медицинска застраховка за лица над 65 г.- 2 лв. на ден;
 • Разходи от личен характер;

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.

Mинимален брой участници: 35

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 30 % при сключване на договор за организирано пътуване.Доплащане 10 дни преди отпътуване.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

„Енджой Травел“ ООД е туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-7960/11.01.2019г. от Министерстовото на Туризма и има сключена валидна застраховка Отговорност на Туроператора със ЗД „Евро Инс“ АД, гр.София, бул.“Христофор Колумб“ № 43А.

Pin It on Pinterest