Важна информация

Пътуване по време на коронавирус, какво трябва да знаем …

Важна информация във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19 

 

Уважаеми клиенти, офисът на „Енджой Травел“ работи с нормално работно време 

  • Препоръчително е посещенията да са с предварителна уговорка на телефон 0892 933 061 или enjoy_ltd@outlook.com
  • Уведомяваме Ви, че е възможно прекъсване на работното време за дезинфекция.
  • Клиентите ще се допускат един по един, задължително със защитна маска и спазване на дистанция от служителите.

Изпълняват се чартърни полети до екзотични дестинации. Извършват се ранни записвания за други дестинации в чужбина – Испания, Италия, Гърция, Тунис, Eгипет както и за екскурзии в страната.

Информация – България

ПРАВИЛА ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ СЕЗОН 2021

От 08.04.2021г. със заповед на здравния министър се преустановява провеждането на екскурзии и груповите посещения на туристически обекти в страната и в чужбина до 30 април 2021г. като лицате се поставят под 10-дневна карантина или е необходимо представянето на отрицателен PCR тест.

Изпълняваме маршрути по желание на туристите и отдаваме под наем микробуси и автобуси от 18 до 55 места. За повече информация: +359 888 526 074. Относно превоза на пътници със транспорт, осигурен от „Енджой Травел“ вижте тази информация

Информация – съседни държави в Европейския съюз 

Гърция удължава въведените мерки до 19.04.2021г. за пристигащите с въздушен, сухоземен или морски транспорт. Остава изискването за отрицателен PCR тест, направен до 72 часа преди влизането в страната, за попълнена PLF форма, с генериран QR код, 24 часа преди пътуването, както и за задължителна 7 дневна карантина. От началото на месеец май се очаква откриване на туристическият сезон, при нови правила за влизане в страната.

Българските граждани, пътуващи до Румъния са в списъка за задължителен PCR тест и 10-дневна карантина при влизане в страната. Освобождават се от поставяне под карантина лицата, които имат отрицателен тест и ще пребивават на територията на Румъния до 72 часа. До 13.05 се затягат мерките – магазните ще работят до 18.00ч. през почивките дни, а след 20.00ч. движението ще бъде ограничено.

За останалите европейски държави информацията се актуалириза ежедневно, както и пропусквателния режим за влизане в съответните страни.
 

Информация – Турция и трети страни

В месецът на Рамазан вечерният час и локдауна през уикендите ще важат за всички. До 14.04.2021г. всички пътници следва да представят негативен PCR Sars-CoV-2 тест, направен в рамките на 72 ч. преди пътуването, заедно със касов бон и мокър печат. Пристигащите без тест със сухопътен и въздушен транспорт ще бъдат поставени в 7 дневна карантина. 

НОВО: Всички резервации за почивки в Турция за сезон 2021 се извършват срещу депозит от 50лв. и доплащане до 25 дни преди отпътуване!

Актуализирано: 12.04.2021г.

Уважаеми клиенти,

Обръщаме внимание и на последното гласуванe в „Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание“ от 13 март 2020 г., и за преодоляване на последиците (обн., ДВ, бр. 28 от 2020 г.; изм., бр. 34, 38, 44, 55, 60 и 64 от 2020 г.) в чл. 25, изречение първо думите „поради обявеното извънредно положение“ се заменят с „до 31 декември 2020 г. поради разпространението на COVID-19“, а в изречение второ думите „извънредното положение“ се заменят с „пътуването“. Клиентите ще могат да избират между три варианта, ако планирано от тях пътуване до края на 2020г. бъде отменено:

  1. Туроператорът да  предостави ваучер за платените пари, като вписаната в документа сума да се използва за друго пътуване, организирано от същата фирма, включително и за различна от първоначално избраната дестинация.
  2. Преместване на платеното пътуване за нова дата.
  3. Ако клиентът не приеме един от тези два сценария – туроператорът ще  възстанови сумата в брой в срок до 12 месеца от датата, на която е трябвало да започне проваленото пътуване.

При възникнали въпроси относно пътувания до дестинации, които не са упоменати, не се колебайте да ни потърсите на тел. 0892 933 061

Pin It on Pinterest